Focus on the right people

Voor wie

Voor ondernemers op zoek naar nieuwe medewerkers en talent, en voor uitzendbureaus
of detacheringsbureaus die extra handen kunnen gebruiken. En voor werkzoekers natuurlijk.

BE YOU RECRUITMENT is de schakel tussen jou en talent in verschillende vakgebieden.
Denk aan kantoorfuncties en secretariële vacatures. Aan medewerkers die werkzaam zijn op financieel en administratief gebied. Vacatures binnen Customer service en sales, of op het gebied van management en Financiële profielen.

 

ONDERNEMERS

Je onderneming heeft een groeistrategie en is nu nog niet klaar voor een recruitmentafdeling. Met BE YOU RECRUITMENT haal je een flexibele professional in huis. In een paar uur per week kan ik recruitment uit handen nemen. Zodat jij de focus kunt houden op jouw business.
Zo zorg ik voor het opstellen van vacatureteksten, het afhandelen van binnenkomende sollicitaties en het voeren van eerste kennismakingsgesprekken. Of ik zoek actief mee naar de juiste nieuwe medewerker en geef opvolging aan socialmedia-campagnes.
Daarbij ben ik ook graag de schakel tussen afdelingen in jouw groeiende organisatie. Denk aan communicatie, marketing en het management. Ik weet wat nodig is om de juiste personen te bereiken en alle ogen op hetzelfde doel te houden. Zodat plannen ook echt worden uitgewerkt en we samen resultaten kunnen waarmaken.

UITZENDBUREAUS EN
DETACHERINGSBUREAUS OP ZOEK NAAR EXTRA HANDEN

Na heel veel acquisitie haal je die ene grote opdracht binnen. De klant heeft alle vertrouwen in jouw organisatie en je mag per direct vacatures vervullen. Je wilt laten zien wat je in huis hebt, alleen je komt handen te kort.

BE YOU RECRUITMENT staat plug-and-play voor je klaar.

Uit ervaring weet ik dat het aannemen en inwerken van een Intercedent of Recruiter een paar maanden tijd in beslag neemt. Jouw klant kan daar niet op wachten, jij hebt nú de kans om te bewijzen dat je een goede partner bent. Of er is in jouw team tijdelijk onderbezetting, door ziekte, zwangerschap of uitstroom waardoor je vacatures van je opdrachtgever niet kan vervullen.

Door jarenlange ervaring, een optimistische instelling en professionaliteit kan BE YOU RECRUITMENT jou per direct ondersteunen met het vervullen van vacatures waardoor jouw klant optimaal tevreden is.