Focus on the right people

Referenties

“Bianca onderscheidt zich door te kijken naar wie je écht bent, welke capaciteiten je hebt en waar je blij van wordt. Ze kijkt eerlijk of je bij de vacature past en of daar een kans van slagen is. Ik vond het prettig om met Bianca te werken.”

Mir Verkaaik
Communication Advisor at City of Amsterdam

“Voor het eerst in tijden heb ik een menselijk gesprek gevoerd met een recruiter. Bij Bianca ben je niet één van de velen die ‘even’ gescreend moet worden, maar merk je de betrokken- heid. Ik kreeg vlot een mooi voorstel en dat bleek een gouden match. Na 2,5 jaar werk ik nog steeds met veel plezier bij deze werkgever.”

Sherwyn de Graaf
Engineer Support bij Netco Technology bv.

Echte interesse in de beschikbare job, op basis hiervan persoonlijke benadering. Werken met feedback. Jouw openheid, eerlijkheid en enthousiasme zijn inspirerend!

Astrid Kuperus
Manager Customer Relations at FedEx Express The Netherlands

Slagvaardig, energiek en kordaat! Goed om jou erbij te hebben als Ambassadeur van JobOn!

Pieter Vermeer Community Builder JobOn

Bianca heeft een aanstekelijke en onconventionele aanpak. Afspraak is afspraak, en ze levert goede kandidaten! Regelmatig contact om te horen hoe het met de kandidaten gaat die wij hebben aangenomen en een lief kaartje voor iedere kandidaat op de eerste werkdag. Bianca is een dame die met passie en plezier werkt en dat zie je in de resultaten.

Youandi Beeris van der Gaag Manager Customer Support bij NCCW

Binnen zeer korte tijd was Bianca gelijk ‘’up and running’’.
Dit kenmerkt Bianca: zij werkt hard, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en haar vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid zorgt ervoor dat zij met iedereen op kan schieten. Van elke vacature wil zij het fijne weten wat erin resulteert dat altijd de juiste match gemaakt wordt. Bianca denkt graag mee, is zelfkritisch en gaat voor niks minder dan het beste resultaat voor alle betrokken partijen. Dit alles doet zij met een grote lach en dat maakt dat ik onze samenwerking als bijzonder leuk ervaren heb. Ik kan Bianca iedereen aanraden als interim Recruiter!

Julian Smit
Recruitment Manager Olympia

Bianca is een proactieve dame die snel snapt wat je bedoeld. Makkelijk, duidelijk en snel schakelen, daar hou ik van. En ook eerlijk aangeeft wanneer het niet gaat lukken, maar door haar positieve instelling zal dit niet vaak voorkomen. Je weet precies wat je krijgt. Perfect wanneer je geen uitzendbureau wilt inschakelen Bianca is dé Recruiter op afroep. Ideaal!

Eigenaar van Girav Directeur Merk & Strategie